een blog?!

EEN BLOG?!

Posted on Posted in internet marketing

Al enige tijd zeg ik dat ik niks heb met blogs en de schrijvers ervan. En zie hier… Nu schrijf ik er zelf één. Nadat ik wat boeken had gelezen, zocht ik wat blogs op die betrekking hadden op die boeken. Ik vroeg mezelf af: waarom lees ik geen blogs? Het was een soort principe dingetje denk ik, maar ik ben van gedachten veranderd. Met de juiste keuzes krijg je informatie uit verschillende bronnen met betrekking tot onderwerpen die je zelf interessant vind. Wat kost dat? Niks! Het mooie aan blogs is dat veel van de schrijvers ervaring hebben met het onderwerp waar ze over schrijven, het zijn professionals.

Ik heb een aantal bloggers opgezocht die schrijven over onderwerpen die ik interessant vind. Deze blogs houden mij op de hoogte van wat er gebeurt in de muziekindustrie, maar ook hoe ik SEO (Search Engine Optimization) kan toepassen op een website. Ik zie blogs als boeken die zichzelf updaten en mij nieuwe informatie verschaffen. Daarmee zeg ik niet dat boeken slecht zijn, maar in de vakgebieden waarin ik ben geïnteresseerd, gaan de ontwikkelingen erg snel. Zo snel, dat het boek dat ik vandaag koop, morgen al achterhaald kan zijn.

Een eigen blog?!
Door het lezen van blogs en teksten over blogs, raakte ik geïnteresseerd in het schrijven van teksten voor een blog. Nadat ik het boek ‘Winnen in Google’ van Tonny Loorbach las, raakte ik geïnspireerd om zelf een website op te zetten en een blog te startten. Niet alleen kan ik hier mijn expertise delen, maar ik leer er ook van. Je kunt mijn blog zien als een soort newsfeed van artikelen over onderwerpen die mij bezighouden. SEO, social media, online marketing en de muziekindustrie zijn onderwerpen die ik onder andere zal belichten.

Wil je op de hoogte blijven van mijn laatste nieuws? Volg dan mijn Facebook, Twitter, Google+ en natuurlijk mijn blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *