Masterclass-social-media-Synergy-For-Music

Masterclass social media Synergy For Music

Posted on Posted in Uncategorized

Een scriptie schrijven over performance based marketing en dan een betaalbare masterclass volgen over social media? Ka-ching!

In februari volgde ik een interactieve masterclass over social media van Synergy For Music. Toen ik zag dat deze masterclass werd aangeboden, besloot ik direct om er naartoe te gaan. “Voor die €8,50 kan ik geen buil vallen” dacht ik. De masterclass was het geld dan ook meer dan waard. De grootste en belangrijkste social media kanalen werden behandeld en er werd toegelicht welke kanalen voor mijn mede muzikanten en mijzelf relevant zijn. Deze informatie was niet allemaal even nieuw voor mij, maar goed om te horen ter bevestiging dat mijn afstudeeronderzoek de goede kant op gaat.

Het leukste aan de masterclass vond ik de open sfeer en de interactie. Er was voor iedereen de ruimte om zijn ‘struggle’ met social media aan te kaarten waarna Marcella Smeele van Synergy For Music een kort advies gaf. Zelf had ik niet echt een probleem, maar ik kon wel tips geven aan de anderen. Voor iedereen die meer wil weten over social media in de muziekindustrie is het een aanrader om eens contact te zoeken met Synergy For Music of een masterclass bij te wonen.

Wat is Synergy For Music eigenlijk?

Synergy For Music is een bedrijf dat is opgericht om artiesten in de muziekindustrie te helpen bij de zoektocht naar hun kansen en mogelijkheden. Het bedrijf staat voor eerlijkheid en transparantie. Synergy For Music wil “artiesten ondersteunen door ze te inspireren en te motiveren. Met passie en overgave zet ik me in om hun doelstellingen en carrière te structureren.” – Marcella Smeele

Tip: op 19 april geeft Synergy For Music een masterclass over 100 optredens regelen in 2016! Meer info: check deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *